Jeka Maria

Noclegi w kwaterach prywatnych w Jastrzębiej Górze

ul. Parkowa 7, 84-104 Łebcz - Mieroszyno - Jastrzębia Góra, pomorskie, tel. (58) 675 82 89661 436 331

Opinie i pochwały - "Jeka Maria"

Przepiękna okolica, wspaniała rodzinna atmosfera, a pani Maria to jak dobra mama dla wszystkich. Gorąco polecamy to miejsce.

Anna Ramocka — 2015.03.04 46.76.58.71 - apn-46-76-58-71.dynamic.gprs.plus.pl

Bardzo miła atmosfera polecam.

adam i Violetta piatkowscy — 2014.07.15 83.21.82.17 - egs17.neoplus.adsl.tpnet.pl

Witam, gorąco polecam, warunki dla małych i dużych, miła atmosfera, mili właściciele, dobry punkt na zwiedzanie okolic. Cicho, spokojnie, a dla dzieci raj, wszystko dostosowane do potrzeb oraz pies Kruszynka chętnie bawiący się z dziećmi. Pozdrawiam

Iwona Mirek Karolek z Gliwic — 2013.09.04 31.135.169.92 - p169h092.traco.pl

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w rewelacyjnym miejscu. Gospodarze niezwykle serdeczni. Dzieci najchętniej nigdzie by nie wyjeżdżały na zwiedzanie czy plażowanie tylko cały czas spędzały bawiąc się w ogrodzie, grając w piłkarzyki czy tenisa. Naprawdę wypoczęliśmy spędzając wakacje w Mieroszynie. Pozdrawiamy z Sieradza i Kalisza

Anna z Sieradza — 2013.07.31 83.16.167.197 - agl197.internetdsl.tpnet.pl

cudowne miejsce, polecam wszystkim, dla zmotoryzowanych wszędzie blisko. Maria to cudowna, ciepła kobieta, lubimy tam wracać.

Izabela,Sosnowiec — 2013.01.22 89.74.218.27 - 89-74-218-27.dynamic.chello.pl

Właśnie dzisiaj wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u pani Marii. Potwierdzamy wszystkie powyżej wymienione opinie. Gospodarze bardzo mili, spokojna okolica, bardzo dobre warunki pobytu. Gorąco wszystkim polecamy!!! Było super!!!

Agnieszka i Szymek z okolic Stalowej Woli — 2012.08.07 178.214.22.46 - nat178-214-22-46.mtm-info.pl

Właśnie dzisiaj wróciliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu u pani Marii. Potwierdzamy wszystkie powyżej wymienione opinie. Gospodarze bardzo mili, spokojna okolica, bardzo dobre warunki pobytu. Gorąco wszystkim polecamy!!! Było super!!!

Agnieszka i Szymek z okolic Stalowej Woli — 2012.08.07 178.214.22.46 - nat178-214-22-46.mtm-info.pl

Witam polecam byliśmy w tym roku i potwierdzamy nic dodac nic ująć

Krzysztof i Jolanta z Siemianowic — 2012.08.02 89.79.219.61 - 89-79-219-61.dynamic.chello.pl

Gorąco polecam tą kwaterę. Bardzo mili gospodarze, zadbane pokoje, piękna okolica, czyste podwórko.

Kazimierz i rodzina z Kielc — 2011.07.18 178.36.138.224 - 178-36-138-224.adsl.inetia.pl

potwierdzam poprzednie opinie z pełną mocą i przekonaniem-okolica spokojna,eko i wszystko czego potrzeba do odpoczynku "od zgiełku"-gospodarze sympatyczni i ceniący prywatność gości-żadnego narzucania się-przez kilka dni pobytu czuliśmy się całą rodziną jak we własnym domu-po prostu"tam chce się wracać"

adam lubelskie — 2011.06.26 95.49.187.96 - afhf96.neoplus.adsl.tpnet.pl

Polecam tę kwaterę wszystkim rodziną z małymi dziecmi. Piękna okolica blisko do plaż w Jastrzębiej Górze i Władysławowie. Pokoje odpowiadają tym co widac na zdjęciach czyste i zadbane. Możliwośc swobodnego korzystania z kuchni. Blisko sklep świetnie zaopatrzony z normalnymi cenami. Atmosfera super a Gospodarze przemili. Przy okazji serdecznie ich pozdrawiamy. A i najważniejsze cena za pokój w porównaniu z innymi ofertami tania. Gorąco polecam :)

Marzena z Pabianic — 2011.05.03 188.146.176.177 - 188.146.176.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl

W pełni zgadzamy sie z opiniami wymienionymi wyżej. Sami wielokrotnie korzystaliśmy z tej kwatery i bardzo miło to wspominamy.W tym roku tez tam będziemy.PA

Daniel i rodzinka z Radomia — 2010.06.15 82.139.0.212 - 082139000212.radom.vectranet.pl

Gorąco polecam tą kwaterę. Wysoki standard, wszelkie udogodnienia, gospodarze mili. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

Ela i Marek z Ełku — 2010.02.08 89.228.39.54 - host-89-228-39-54.elk.mm.pl

Bardzo udany pobyt, wysoki standard, wszelkie wygody. Gospodarze mili, otwarci. Polecam tą kwaterę, bo naprawdę warto.

Ela i Marek z Ełku — 2010.02.03 89.228.39.54 - host-89-228-39-54.elk.mm.pl

polecamy bardzo serdecznie,dla wszystkich którzy chcą odpocząć w ciszy, piękna okolica, gospodarze super, pozdrawiamy

Kamila i Zenek Zabrze — 2009.12.11 83.230.31.249 - SwxTeresy.83.230.31.249.debacom.pl.e-zabrze.pl

polecam wszystkim pobyt u Pani Marii,piękne okolice,naprawdę warto,jestem bardzo zadowolona,następne wakacje to tylko nad morzem i tyylko tam!

Kamila Zabrze — 2009.08.13 83.15.167.154 - emh154.internetdsl.tpnet.pl

DZIĘKUJEMY ZA BARDZO MIŁY POBYT W MIEROSZYNIE.POLECAMY GORĄCO WSZYSTKIM TAM WCZASY,WSPANIAŁYCH GOSPODARZY I PRZEPIĘKNE NADMORSKIE OKOLICE:)SERDECZNIE POZDRAWIAMY.

DOROTA,ADRIAN I OLAF. — 2009.06.20 83.12.222.242 - gio242.internetdsl.tpnet.pl

Witam Serdecznie!
Właśnie w chwili obecnej przebywam u tych Państwa i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Oto moich kilka spostrzeżeń odnośnie pobytu tutaj:

1. Bardzo ładny i zadbany domek (najładniejszy na całej ulicy).
2. Zdjęcia w 100% odzwierciedlają oferowane pokoje oraz toalety.
3. Wszystkie pomieszczenia są bardzo czyściutkie.
4. Państwo Gospodarze są bardzo mili i życzliwi i służą wszelką niezbędną pomocą.
5. Do dyspozycji gości w pokojach jest TV, czajnik oraz naczynia natomiast jest możliwość oczywiście dostępu do kuchni (mikrofalówka, kuchenta gazowa, pełne wyposażenie w naczynia, garnki) w celu podgrzania lub przygotowania ciepłego posiłku, jest również do dyspozycji gości oddzielna lodóweczka.Pokoje są po prostu śliczne, całe w drewnie (jest tutaj taki jeden zdolny Pan, który sam to wszystko wykonał niezmiernie precyzyjnie i ze smakiem, aż trudno uwierzyć że tak to wszystko jest dopracowane). Ja bardzo lubię drewniane pokoje więc jeśli o mnie chodzi to naprawdę jestem z tego powodu przeszczęśliwa.
6. Dla mnie bardzo ważne BEZPŁATNE PODŁĄCZENIE DO INTERNETU w całym domu.
7. Domek umiejscowiony w cichym i spokojnym miejscu.
8. Gorąco polecam dla osób które chcą sobie odpocząć od hałasu i zgiełku.
9. W całym domu panuje bardzo życzliwa atmosfera.
10. Okolica również bardzo ładna i wszędzie świerze powietrze.
11. Do dyspozycji gości jest również grill, piękny ogród z drewnianymi stolikami i ławkami, dla dzieci huśtawka oraz parking dla samochodu.

Z mojej strony to chyba wszystko, jednym słowem GORĄCO POLECAM
Pozdrawiam i również życzę tak miłego pobytu tutaj jak ja obecnie posiadam
Żanet

Żanet, Łódź — 2009.06.01 81.210.10.190 - 81.210.10.190

Piękna okolica, kwatera dość dobra, można korzystać z lodówki, kuchni i telewizora. Jedyną wadą jest cisza nocna. Powoduje to, że jeśli wybierasz się na dyskotekę albo na drinka musisz zaplanować powrót na 22,bo korzystanie ze wspólnej łazienki zakłóca innym sen. Jeśli jednak lubisz samotny wypoczynek, bez znajomych, w ciszy i w pięknym miejscuto polecam. To nie jest kwatera dla tych którzy lubią się bawić! Ale jeśli chcesz odpocząć, wyspać się,to dobra kwatera w korzystnej cenie.

wczasowicz — 2009.05.23 79.185.113.125 - adpf125.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Jeka Maria

www.mariajeka.letnik.pl - kwatera prywatna Mieroszyno - Jastrzębia Góra

Położone nad samym morzem lub troszeczkę dalej kwatery prywatne nad morzem na urlop, wczasy czy wakacje z rodziną lub znajomymi.

©  1999 - 2019   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce.